مشاوره حقوقی رایگان - اجاره مدرک تحصیلی جهت رتبه بندی

با سلام
سال 96 مدرک تحصیلی خود را برای رتبه بندی به شرکت مهندسی اجاره دادم بابت 2 سال، اواخر بهمن ماه 2سال از تاریخ ورود به شرکت اینجانب میگذرد با پیمانکار تماس گرفتم جهت خروج از شرکت، ولی ایشون گفتن که به مدت 4سال میتونن از مدرک استفاده کنن و امکان خروج از شرکت مقدور نیست. چطور میتونم اقدام کنم بابت خروج از شرکت؟؟؟

پاسخ ها :

اجاره مدرک تحصیلی برای رتبه بندی شرکت مدرک تحصیلی برای رتبه بندی شرکت رتبه بندی شرکت