مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع دادخواست

دادخواست شماره ... ارسالي از طريق سامانه خدمات قضائي به شعبه 3 دادگاه عمومي حقوقي شهرستان گنبد كاووس ارجاع و با شماره پرونده ... و رمز شخصي ... ثبت گرديد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
ظاهرا شما دادخواست داده اید که ثبت نیز شده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما سوال خود را مطرح نکرده‌اید همین متنی را که ارسال کردید یعنی پرونده شما ارجاع داده شده است دادگاه منتظر ابلاغ‌های بعد بمانید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منتظر ابلاغ شعبه سه باشید
وقت رسیدگی دادگاه برای شما ابلاغ خواهد شد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

دادخواست شما در شعبه ثبت شده است منتظر پیامک از سامانه ثنا باشید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست شما به شماره پرونده مربوطه ثبت شده

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پرونده شما ارجاع داده شده است دادگاه منتظر ابلاغ‌های بعد بمانید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادخواست شما در شعبه سه دادگاه ثبت شده و منظر ابلاغات از طرف شعبه باشید