مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع دادخواست

دادخواست شماره ... ارسالي از طريق سامانه خدمات قضایي به شعبه3 شوراي حل اختلاف آزادشهر ارجاع و با شماره پرونده ... و رمز شخصي ثبت گرديد
این یعنی چی؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شکایتی شده است می‌بایست منتظر بمانیدیا حضوراً مراجعه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پرونده حقوقی به شعبه شورای حل اختلاف ارجاع شده است و به شما از طریق ثنا ابلاغ خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شما طرح دعوی نکرده اید شخص دیگری علیه شما طرح دعوا کرده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواستی به این شعبه برای شما ثبت شده است منتظر پیامک ابلاغیه وقت رسیدگی باشید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

چنانچه از سامانه ثنا و سر شمار عدل ایران ابلاغ برایتان ارسال شده یعنی شکایتی علیه شما ثبت گردیده و منظر ابلاغ حضور باشید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
فعلا شعبه ای که قرار است پرونده در آن مورد رسیدگی قرار بگیرد مشخص شده است و بعدا وقت رسیدگی ابلاغ خواهد شد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پرونده حقوقی به شعبه شورای حل اختلاف ارجاع شده است

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام یعنی دادخواست شما به شورای حل اختلاف ارجاع شده، منتظر تعیین وقت رسیدگی باشید

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

سلام
یک شخصی به طرفیت شما دادخواست ارائه و طرح دعوای حقوقی کرده است.

موفق باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
دادخواست ثبت شده است
و به شما ابلاغ خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بدین معنا می‌باشد که شخصی علیه شما اقامه دعوی نموده است.