مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سوابق بیمه از تامین اجتماعی به نیرو های مسلح

با سلام من در تعاونی مسکن کار میکردم که زیر نظر سپاه بود الان این تعاونی رو عوض کردن و من که میخوام سنواتم رو ببرم برای نیروهای مسلح میگن دولتی نیست در صورتی که دولتی بوده و کد کار گاه و ثبت شرکت و اگهی تاسیس و اساسنامه همه نام سپاه خورده است .حال چه کاری باید کرد

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید موضوع را از طریق دیوان محترم عدالت اداری پیگیری نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در دیوان عدالت اداری طرح دعوی کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجع مربوطه موضوع را پیگیری کنید