مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت زمین توسط اداره اوقاف

سلام من از ساوه روستای طرازناهید تماس مگیرم بنیاد مسکن زمین به مردم طرازناهید واگذار کرده بعد از مدتی اداره اوقاف امده دست گذاشته رو زمین مگه ما سند داریم. هنوز بلاتکلیف مانده مشخص نیست زمین مال کی. هچگونه امکانتی بنیاد مسکن به مردم نداده روستای همچنان نامرتب مانده تکلیف چی

پاسخ ها :

ادعای مالکیت زمین توسط اداره اوقاف واگذاری زمین توسط بنیاد مسکن مالکیت زمین زمین اداره اوقاف بنیاد مسکن