مشاوره حقوقی رایگان - سلام در مورد حق هبه

من دوسال پیش برای اینکه خانمم تغییری در رفتارش ایجاد بشه و محبت منو دیده باشه سه دانگ از خانه ام را در یکی از دفاتر اسناد رسمی به نام ایشان زده ام الان سر ناسازگاری کرده حتی از خانه ام هم بیرون کرده و مهریه اش را تامین خواسته زده ایا می توانم از حق هبه استفاده و سه دانگ خانه ام را به خودم برگردانم. لازم به ذکر است از خانه من از خریدارش حق وکالت داشتم.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سوال اثبات اینکه تملیک سه دانگ مشاع از ملک به نام زوجه تحت عنوان عقد هبه صورت پذیرفته باشد بسیار متعسر و دشوار می نماید و اثبات آن بر عهده مدعی می باشد چونکه ممکن است هبه معوض و یا در ازای پرداخت مهریه زوجه و یا عقود معوض دیگری باشد .

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، در این خصوص می توانید دادخواست رجوع از هبه با تقاضای دستور موقت دائر بر منع نقل و انتقال ملک را در دادگاه طرح نمایید، ضمناً در دادگاه مهریه می توانید از باب "وفای به غیر جنس" یعنی دادن مالی معوض از مهریه دفاع به عمل آورید، که البته پذیرش راه دوم بستگی به نظر مقام قضایی دارد.