مشاوره حقوقی رایگان - آزار و اذیت خانواده توسط پدر

پدر من یه اخلاق به ارث برده ک فک میکنه خیلی بزرگ و همچی هم میفهمه و حالشه فک میکنه همه باید توجه هشون رو اون باشه همه باید زندگیشون ب پای اون بریزن
از همون اول ازدواج با مامان بهش حتی چت هاشو دیدی عکسایی ک طرف برای بابام فرستاده حتی مامانم باچنتاشون حرف زده
بعد منم خودم فیلمش دیدم فیش کارت عابربانک ک داخل یه مطب مامایی کارت کشیده بود دیدیم دوباره باند گاز ها دیدیم
اون خودش خیانت میکنه بعد ب مامان من تهمت میزنه ک تو خیانت میکی دو هفته خوبن یه هفته دعوا همش مامانم میزنه اخه ادم انقدر بی رحم هر چی از دهنش در میاد میگه
و اینکه ما یه شهر دیگه دور از اقوام زندگی میکنیم به خاطر شغلش
مامان منم میگه تو یه شهر غریب من میتونم چیکار کنم میگیم طلاق بگیر میگه منو و داداشمو ازش میگیره درسته دوتامون سنمون از 7سال بیشتر و مسئولیت با پدر و خب قطعا سرپرستی مارو ب یه ادم روانی ک قطعا باید بره تیمارستان ک نمیدن... میدن؟!
و میگه من شغل ندارم چطوری خرجتون بدم
موقع دعوا ها زنگ میزنه ب همه خانواده مادریم الکی دورغ میگه ک اره مامان من فلان کار کرده
ب خانواده خودشم میگیم میگن کاری از دست ما برنمیاد
سر همین کاراشون منو داداشم استرسی شدیم کلا بابام میبینم بدنم میلرزه
داداشم تا میبینه دارن حرف میزنن فک میکنه دارن دعوا میکنن رنگش زرد میکنه با دستاش بازی میکنه هر وقت دعوا میکنن میزنه خودش اخه بچه 8ساله چرا باید اینجوری باشه منم خودم معدم اعصبی شده میزنه ب قلب و قفسه سینم
تازه اینا فقط یه بخش ماجرا همینارو هم گفتم ک فقط بهم بگین چطوری میتونم کاری کنم از هم جدا بشن و ما با مامانم باشیم
یا بیان بابامو ببرین بعد کارای طلاقشون بکنین
نمیدونم فقط بهم بگین چیکار کنم این دوتا دیگه زن و شوهر نباشن
مرسی

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

شما چند سال دارید؟خیر راهی وجود دارد که سرپرستی شما با مادرتان شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مقوله طلاق تنها از طرف یکی از زوجین امکان‌پذیر است و فرزندان در این امر نمی‌توانند داخل شوند. پیشنهاد می‌شود با شماره 123 مربوط به اورژانس اجتماعی تماس حاصل فرمائید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مادر شما باید دادخواست طلاق دهد و برای این امر باید عسر و حرج خود را ثابت کند.