مشاوره حقوقی رایگان - تهمت به زوج

زن بنده قبلا یک بار طلاق گرفته بود و اینبار برای اینکه دلیل موجه بیاورد چندروز مانده به عید بچه‌ها رو می‌گیرد و می‌رود خونه پدرش که تازه مرده بود و در دید و بازدید عید علت طلاق را دیوانگی و جنون و اعتیاد سنگین بنده مطرح می‌کند و می گوید از دستش فرار کردیم تا سرحد مرگ ما رو میزد و الان هم کارتن خواب و تو خیابون هست و افتضاح و سریع به مسافرت 12روزه می‌رود تا از بچه‌ها نپرسند و لو نرود حرف پیچید و بنده به زبان مازنی به گج رضا و گج لوج و غیره معروف شدم و سپس به مشاور روانشناس رفته بدون زنگ یا حتی پیام از طرف مرکز روانشناسی حتی و همه موارد بالا را تایید و ناتوانایی جنسی و مرد نیست را هم اضافه می‌کند که در روز دادگاه قاضی دیدم اصلا به من توجه نکرده و طبق نظر روانشناس طلاق و صادر کرد الان من شکایت کردم هم دست زنم هم روانشناس و مرکزشون؟هم شاهد دارم هم مدرک دارم هم کارمند بودم و هستم نه اعتیاد داشتم و دارم سالم سالم با فیش حقوقی و بیمه و بدون پرونده پزشکی حتی یه دونه.لطفا مسیر شکایت و راهنمایی کنید و مواردی که مهمه در افترا توهین و غیره و مطرح کنید ایشون به من و مرده های من و تمام بستگانم فحش ناموسی داده و مدرک دارم و توسط یه مرد غریبه من ک تهدید هم کرد و می‌کند که او خشتک تورا می‌کند و پدرمادرمرده تورو از قبربیرون آورده دست مردم می‌دهد.سپاس

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در نظر داشته باشید که سلامتی روحی و روانی شما تنها بایستی از طریق پزشکی قانونی مورد بررسی و معاینه قرار گیرد و هر نظریه روانشناسی نمی‌تواند مبنای رأی دادگاه قرار گیرد. بر همین اساس در مهلت مقرر قانونی نسبت به حکم بدوی مبنی بر طلاق اعتراض بفرمائید و به نکته مزبور اشاره بفرمائید. وانگهی در خصوص توهین‌های انجام شده نیز می‌توانید شکوائیه تحت عنوان مجرمانه توهین و فحاشی را در یکی از دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایتی دارید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در مورد توهین‌های انجام شده می‌توانید شکوائیه تحت عنوان مجرمانه توهین و فحاشی اقدام کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

امکان به شکایت از طریق دفاتر قضایی نمایید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

به اتهام توهین،افترا وتهدید شکوائیه مطرح وپیگیری کنید