مشاوره حقوقی رایگان - وکالت ملک

سلام من وکالت یک واحداپارتمان رو به موکل خود دادم موکل فروخته اما پول به حساب موکل من نیامده قاضی موکل من رومحکوم کرده موکل دریک پرونده دیگه اعتراض کرده که خریدار و من در دادگاه حاضرباشیم اعسار هزینه به خاطر نداشتن پول به حساب دادگاه حکم چیست شاهد هم دارد برای اعسار هزینه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تقاضای اعسار به مبنای موافقت آن نیست می‌توانید در دادگاه دفاعیات خود را به عمل بیاورید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

موکل باید بهای معامله را طبق
قیمت روز به وکیل پرداخت نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حکم دادگاه اعسار قابل پیش‌بینی نیست. شما در جلسه رسیدگی به اعسار حاضر شوید و دفاعیات خویش را مبنی بر تمکن مالی خواهان ارائه دهید تا اعسار وی رد شود و محکوم‌به را بصورت یکجا پرداخت نماید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی طرح سوال شما به این شیوه کمی مبهم است برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق پنل مشاوره اقدام نمایید

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

یعنی توانایی پرداخت هزینه دادگستری را ندارد