مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فروش ملک

سلام من وکالت یک دستگاه اپارتمان راب موکل خود دادم ک بفروشد وبحسابم واریز کند موکل فروخته و پول بحساب من نریخته باشکایت من موکلم محکوم شده در صورتی ک خریدارپول به حساب موکل من واریریز نکرده و موکل من محکوم شده به علت نداشتن هزینه اعسار هزینه کرده و درپرونده ای دیگر از من وخریدار خواسته در دادگاه حاضرشویم ابلاغیه الکترونیکی اومده حکم چیست

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی نوع دادخواست و خواسته دعوا است
موکل باید بهای معامله را طبق
قیمت روز به وکیل پرداخت نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر سوال شما در خصوص اعسار می‌باشد دادگاه به احضار ایشان رسیدگی می‌کند تقاضای اعسار به مبنای موافقت ایثار نیست شما می‌بایست دفاعیات خود را در دادگاه به عمل بیاورید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر سوال شما در خصوص اعسار می‌باشد دادگاه به احضار ایشان رسیدگی می‌کند

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام تشریف ببرید تو سامانه ثنا و پیوست های دادخواست رو مطالعه بفرمایید ببینید چی هست