مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق با مهریه

سلام وقت بخیر
خانمی هستم 3 ساله ازدواج کردم همسر مشکل سندروم کلاین فلتر دارد و طبق آزمایشات بچه دار نمیشن و از لحاظ تامین روابط جنسی به خاطر سندرومشون مشکل دارن
با توجه به مشکلات گفته شده میتونم درخواست طلاق با مهریه داشته باشم ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سوال با حدوث مصادیق عسر و حرج و اثبات آن در دادگاه صالح خانواده از طریق بکارگیری وکیل دادگستری متخصص ، کاربلد و باتجربه مقیم در حوزه قضائی خود امکان پذیر خواهد بود.

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام در خصوص گرفتن طلاق در عقدنامه شما 12 شرط وجود دارد یکی از آنها عبارتست از :«در صورتی كه پس از گذشت 5 سال، زوجه از شوهر خود به جهت عقیم بودن یا عوارض جسمی دیگر صاحب فرزند نشود.» اگر این شرط به امضاء هر دو طرف رسیده باشد ، باید حدود 2 سال دیگر صبر نمایید در غیر این صورت پروسه طلاق شما دشوارتر خواهد بود.