مشاوره حقوقی رایگان - خواسته تا مشخص

سلام شخصی از من و دو نفر دیگر در شورا شکایت کرده ولی مشخص نکرده از هر نفر چقدر و دادگاه نیز تامین خواسته صادر کرده مبلغ فلان از اموال خواندگان ولی باز هم مشخص نشده از هر نفر چقدر آیا میتوان از آن ایراد گرفت به استناد کدام ماده

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

خیر.اگر موضوع دعوی چک باشد مسیولیت تضامنی است و هرکدام به اندازه تمام مبلغ چک در مقابل دارنده مسیولیت دارند.مگر اینکه موضوع طلب ایشان سند و مدرک دیگری باشد که امکان مسیولیت تضامنی در آن نباشد