مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی تشخیص اخرین رابطه جنسی

سلام خسته نباشید
ببخشید من با یه خانمی که از همسرش طلاق گرفته است و دارای دو فرزند هست و حدود 6 سال از خودم بزرگتر هست نزدیک به یک سال هست اشنا شدم و نیت ازدواج هم دارم ولی العان حدود یک هفته است که با ایشون سر یه سری از مسائل یه جورایی حرفم شد تا امشب که پنج شنبه شب هست من با ایشون تماس گرفتم دستش خورد جواب داد و من صدای یه مرد شنیدم و قطع کرد بعد ساعت 12 شب حالا هرجا بوده به خونه خودش برگشت
حالا من میخوام بدونم چگونه میشه فهمید ایا ایشون امشب رابطه جنسی با کسی داشته یا نه ؟
اخرین بار رابطه جنسی من و ایشون هم واسه دقیقا 23 روز پیش بوده و تا العان هیچ رابطه ای دیگه نداشتیم
من باید چکار کنم برای اثبات این قضیه ازمایشگاهی هست دکتر بخصوصی هست پزشک قانونی اگه با رضایت خوده خانم بریم انجام میدن
ممنون میشم یه راهنمایی بکنید

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

باسلام
دوست عزیز همچین امکانی وجودندارد

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

به لحاظ قانونی شما حق دخالت ندارید.زیرا رابطه خود شما هم با همان خانم نامشروع هست.قانون قصد ازدواج را به رسمیت نشناخته فقط خود ازدواج را به رسمیت می شناسه. به لحاظ قانونی فرقی بین شما با سایر مردهای غریبه نیست.حتی اگر همسر قانونی ایشان هم بودید اثبات این مسیله دشوار بود چه برسه به وضع فعلی شما که علاقه زوجیتی هم بین تان نیست