مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر و مطالبه وجه به نرخ روز

با سلام، بنده یک زمین در سال 1398 در نوشهر به متراژ 450متر خریداری کردم و در سال 1400 پروانه ساختمان (جواز ساخت) را گرفتم، در سال 1401 همسایه پایینی یک مبایعه نامه به سال 1392 می آورد بابت خرید 102 متر از قسمت جنوبی زمین بنده، و یک شکایت کیفری تصرف عدوانی از بنده کردند که در دادگاه عمل بنده را مجرمانه ندانستند و پرونده مختومه شد، حالا من میخواهم از فروشنده و همسایه پایینی شکایت حقوقی کنم و دو سناریو در ذهنم هست میخواستم ببینم کدام موثرتر هست و احتمال رای گرفتن بیشتری دارد و سریع تر می باشد: سناریو1) درخواست ابطال بخشی از معامله به متراژ 102 متر از قرارداد وفق مواد 434-441-390-391 قانون مدنی و مطالبه وجه بابت مابه تفاوت قیمت خرید و قیمت روز زمین و سایر خسارات ناشی از ابطال معامله و سناریو2) مطالبه وجه بابت تقاضای صدور حکم مبنی بر مطالبه وجه به نرخ روز بابت 102 متر از زمین و مطالبه خسارات دادرسی و سایر خسارات ..... از کدام سناریو بهتر جواب میگیرم؟
آیا راهکار بهتری می باشد که بتوانم در پیش بگیرم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را باید با دقت و کامل بررسی کنیم

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

از بابت مستحق للغیر در امدن قسمتی از مبیع به استناد رای وحدت رویه شماره 811 افدام کنید