مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح شناسنامه

سلام وقت بخیر
دختری هستم 26 ساله که یک ماه بعد عقدم همسرم فوت شدن، شنیدم که با مراجعه به پزشک قانونی میتونم اسم اون مرحوم رو از شناسنامم بردارم به دادگستری مراجعه کردم گفتن کار ما نیست همچین چیزی اصلا تو سیستمون نیست در حالی که شنیدم باید از دادگاه نامه بگیرم واسه پزشکی قانونی ولی قبول نکردن گفتن باید بری ثبت احوال به ثبت احوال مراجعه کردم گفتن کار دادگاهه اصلا کار ما نیس ما همچین اجازه ای نداریم میخواستم بدونم من الان باید چیکار کنم ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

حذف نام همسر فوت شده از شناسنامه حذف نام همسر از شناسنامه شناسنامه ثبت احوال