مشاوره حقوقی رایگان - بیمه غیر حضوری

سلام من در کلینیکی کار میکنم که برای من 13 ساله بیمه رد میشه .من کارای بیرون کلینیک رو انجام میدم و معمولا حضور تمام وقت ندارم .جدیدا بازرس بیمه آمده و اعتراض کرده ایشان هر بار میایم نیستن و ترک کار برام زده .تماس گرفتم و اعتراض کردم .بعد از چانه زنی پای تلفن گفت یک درخواست غیر حضوری بنویس بیار ‌قطع کرد .نمیدونم چی باید بنویسم .لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم سایت حاضر پاسخ به پرسش‌های حقوقی می‌باشد جهت تنظیم متن از طریق سایت تماس بگیرید