مشاوره حقوقی رایگان - تعهد تخلیه ملک توسط مستاجر

سلام من ملکی دارم که پدرم قبل از فوتشون طی یک قباله به من دادن که تا فوتشون درامد ملک مال خودشون باشه بعد به من برسه. حالا مستاجری داره که اخرین قراردادش با پدرم بوده و بعد فوت پدرم حاضر به عقد قرارداد با من نشد و برای تخلیه هی امروز و فردا کرد. الان یکسال و نیم بدون قرارداد نشسته با اینکه اجاره میداد تا این دو ماه اخیر که اجاره هم نداده. حالا حاضر شده تعهد بده که تا عید تخلیه کنه.سوال من اینه ایا من از این شخص شکایت کنم و جریان به شورای حل اختلاف برسه زود حکم تخلیه رو میتونم بگیرم؟ یا اگر تعهد ازش بگیرم که تا اونموقع اگر تخلیه نکرد قفل رو بشکنم و وسایلش رو تخلیه کنم این تعهد قابل اجرا هست؟؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست تخلیه به علت انقضای مدت و همچنین مطالبه اجور معوقه باید داد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم نمی‌توانید قفل را بشکنید مرتکب جرم شده‌اید شما از طریق قانونی دادخواست تخلیه مطرح نمایید