مشاوره حقوقی رایگان - جریمه کالای قاچاق

با سلام و خسته نباشید
مدتی پیش بهداشت و اماکن بر حسب گزارش فردی به مغازه اینجانب مراجعه کرده اما وقتی هیچ جنس قاچاقی پیدا نشدن یکی از مأموران در مغازه من 2عدد دفتر برداشت و گفت اینها را باید ببریم در صورتی که حتی دفترها مال من نبود و اینطور که پیداست شخصی از روی دشمنی دفاتر را در مغازه ام گذاشت.
حال دفاتر حساب به اسم بنده در دادگاه پیوست پرونده می باشد که مقدار زیادی اجناس قاچاق و قیمت در آن نوشته شده است.
آیا قاضی میتواند با استناد بر نوشته های دفترها برای من جریمه صادر کند یا حبس بدهد؟
یعنی دفتر و نوشته میتواند مدرک معتبری برای صدور حکم باشد؟
باتشکر از شما ممنون میشم جواب دهید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر خط شما نیست ، قابل استناد به شما نیست.