مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو بابت بدهی

باسپاس فراوان.
سلام. ایا دادگاه میتواند ماشینی که به نام خودم هست را در مقابل بدهی که دارم را توقیف نماید. ممنون.
واینکه منزل مسکونی که بهنام همسرم میباشد وخود اوخریداری کرده از فروشنده مستقیم ایا دادگاه میتواند منزل مسکونی رابا این شرایط توقیف نماید

پاسخ ها :

توقیف خودرو بابت بدهی توقیف ملک به نام همسر بابت بدهی توقیف اموال بدهی