مشاوره حقوقی رایگان - معنی این جمله چیست؟

سلام و وقت بخیر. بنده پرونده ای داشتم که در دادسرا قرار منع تعقیب برایم صادر شد، شاکی اعتراض زد و بعد از حدود یک سال تحقیق اعتراض به قرار نهایی دادسرا در دادگاه تجدید نظر رد شد، برای شاکی دادنامه صادر شد و پرونده مختومه شد. الان بعد از دو ماه در سایت ثنا این پیام اومده (دستور قضایی مبنی بر با توجه به تکمیل بودن پرونده ، عینا جهت صدور دستور به حضور ارسال می گردد. در تاریخ 1398/11/02 صادر گردید). معنیش چیه؟ مگه اعتراض رد نشده؟

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

این ابلاغ چیز مهمی به نظر نمیرسد و ظاهرا مربوط به امور اداری و ارسال پرونده از دادگاه تجدیدنطر به دادگاه بدوی برای بایگانی است.