مشاوره حقوقی رایگان - کسر از آمار و مختومه شدن پرونده

سلام، چند وقت پیش شخصی به نا حق در شهری دیگر از من شکایت کرد. در دادسرا بدون این که ابلاغیه ای جهت حضور من یا شاکی ابلاغ بشه، بر اساس شکوائیه شاکی قرار منع تعقیب و قرار موقوفی تعقیب صادر شد. سپس شاکی اعتراض کرد و پرونده به دادگاه کیفری 2 ارسال شد. پس از مدتی در سامانه عدل ایران مطالب زیر را مشاهده کردم که نمی دانم یعنی چه؟ آیا اعتراض شاکی رد شده یا قبول شده است؟

- در قسمت خلاصه پرونده نوشته: دادنامه ابلاغ شد. پرونده مختومه است.
- در قسمت روند پرونده هم نوشته:
دستور قضایی مبنی بر با توجه به تكميل بودن پرونده، عينا جهت صدور دستور به حضور ارسال مي گردد.
نسبت به اتهام ... طی شماره ... مورخ ... با توجه به گزارش واصله، از آمار كسر و اعاده گرديد.
ابلاغیه مورخ ... جهت ابلاغ دادنامه شماره .... مورخ .... برای (شاکی) صادر شد.

امکان رفتن به آن شهر برای پیگیری پرونده را ندارم. لطفا راهنمایی ام کنید که آیا اعتراض شاکی رد شده یا قبول شده؟ ممنونم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

نیازی به رفتن نیست. شما متهم شناخته نشده اید.