مشاوره حقوقی رایگان - دستور قضایی

سلام. توی سامانه چک کردم وقت نظارت تغییر داده شده بود به دستور قضایی مبنی بر با توجه به تکمیل بودن پرونده، عیناً جهت صدور دستور به حضور ارسال می گردد
یعنی چی؟!لطفا راهنمایی بفرمایید ممنونم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

با سلام
وقت نظارت بدین معناست که قاضی دادگاه پرونده مربوطه را بار دیگر بررسی میکند و مدارک موجود در آن را مورد عنایت قرار میدهد. سپس بعد از مطالعه پرونده برای دستورات لازم قضایی دیگر اقدامات دیگر را دستور میدهد.
و السلام