مشاوره حقوقی رایگان - از شهرداری به خاطر توافق بد شکایت دارم

با سلام چند سال پیش یک توافقنامه ای با شهرداری امضا کردیمو در آن بابت زمینی که اعلام کرده بودند تمامی آن در حریم و بستر رودخانه است هیچ معوضی نگرفتیم. بعد از چند سال متوجه شدیم علاوه بر اینکه قریب 250 متر از آن جزو حریم و بستر نبوده و شهرداری باید بابت ان به ما معوض میداده شهرداری به همجواران ما پروانه یا امتیاز شناور داده. ما چطور میتوانیم به حق خود برسیم.

پاسخ ها :

مهدی آزادی

مهدی آزادی :

استان :

سلام بابت تدلیس یا عدم اطلاع دقیق از مبیع دادخواست ابطال بدهید. ولی مفاد عقد و اوضاع و احوال خیلی مهمه

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

باید قرارداد شما با شهرداری بررسی شود که چه راهی پیش رویتان هست فسخ که بعید است ولی شاید بشود قیمت را گرفت