مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت ارتجاعی در طلاق

سلام.
من 9 ماه از زمان عقدم میگذره.من قبل از عقد با کس دیگه ای رابطه جنسی کامل داشتم نوع پرده م هم ارتجاعی بوده.
از شب اول هم چون اطلاع داشتم که ارتجاعی هستم با همسرم دخول کامل داشتم و اشتباهی که کردم پیش دکتر زنان نرفتم تا گواهی سلامت بگیرم و به همسرم هم نگفتم ک ارتجاعیم و قبل از تو با کسی رابطه داشتم. شاید اگر بحث طلاق رو مطرح کنم شوهرم بخواد قضیه خون نیومدن موقع رابطه اول رو تو خانواده ام بازگو کنه و شر درست کنه.میخوام ببینم میتونم حاشا کنم ک با کسی نبودم و اگر پزشک قانونی بریم ببینه ارتجاعی و ب نفع من تموم شه؟
تکلیف مهریه م چی میشه؟ مهریه کامل یا دوشیزه اعلام می‌شم و مهریه م نصف میشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
عمل شما فریب در نکاح محسوب می شود و بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید و اگر قصد ادامه زندگی مشترک ندارید توافقی طلاق بگیرید.
اگر زوج ثابت کند باکره نبودید می تواند نکاح را فسخ کند که در این صورت مهریه تعلق نمی گیرد.
از طرفی می تواند با عنوان فریب در نکاح شکایت کند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
فریب در نکاح یا تدلیس در نکاح به منصه ظهور رسیده است. در صورتی که زوج متوجه این موضوع شود می‌تواند نکاح را فسخ کند که در این صورت هیچ مهریه‌ای به شما تعلق نخواهد گرفت. از سوی دیگر جرم فریب در نکاح به وقوع پیوسته است که مجازات آن تا یک سال حبس است و زوج از این طریق نیز می‌تواند اقدام به شکایت کند.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر زوج بتواند اثبات کند عمل شما جرم است که به ایشان اطلاع ندادید و فریب دادیذ