مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و طلاق

با سلام، دردوران عقد به سر میبرم مهریه ام رو به اجرا گذاشته ام ، درخواست مطالبه نفقه دادم ، یه مقدار طلا موقع عقد به من هدیه دادن، آیا میتونم همان را به جای مهریه بردارم یا خیر؟
هدفم طلاق هست چون ایشون به خودم گفته که از ازدواج بامن منصرف شده، ولی طلاقم نمیده میخواد آزارم بده، خواسته خودم درخواست طلاق بدم تا تمام حق حقوقم رو ضایع کنه،به خودش گفتم طلاقم بده مهریه و نفقه رو میبخشم ولی میگه میزارمت تا موهات مثل دندونات سفید بشه ،تمکین نکنی دادگاه اجازه ازدواج مجدد بهم میده ، با این اوصاف با این آدم نمیشه زندگی کرد،نمیدونم چکار کنم عمرم داره تلف میشه،جوانی ام داره میره، فرصت هام داره از دست میره،از پیچ و خم قانون سر در نمیارم،پولی ندارم که بتونم وکیل بگیرم، راهنمایی کنید لطفا

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بله منع قانونی ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست مطالبه نفقه را مطرح نمایید
و دادخواست مطالبه مهریه را مطرح نمایید
و اگر شما باکره باشید میتوانید به ‌ حق ‌حبس خود استناد نمایید و
تا تمام مهریه را نگرفته اید تمکین ننمایید

و شما میتوانید دادخواست طلاق را اقامه نمایید ولی باید عسر و حرج را اثبات نمایید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با این شرایط باید یا توافقی اقدام به طلاق کنید و یا با اهرم مهریه ایشان را به طلاق توافقی ترغیب کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جهت اظهار نظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار مناسب مستلزم بررسی اسناد و مدارک میباشد

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

در صورتیکه تا کنون تمکین عام و خاص( روابط زناشویی) نداشته اید نفقه و مهریه به شما تعلق میگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

مشاوره حضوری یا تلفنی

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

ایشان توافق کنید و حداقل طلاها را که نقد هستند به عنوان مهریه بردارید توافقی جدا شوید

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

طلا متعلق به خودتون هست هبه شده قبل از رجوع بفروشید برای مهریه به دفتری که عقد کردید مراجعه کنید نفقه رو مطالبه کنید اگه قصد زندگی ندارید دادخواست طلاق بدید

ياسر  زماني رشت آبادي

جناب آقای ياسر زماني رشت آبادي :

بهترین کار برای شما برای اینکه درگیر دعواهای بیهوده نشود طلاق توافقی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید شرایط عقدنامه و مهریه شما بررسی شود شما میتوانید بابت نفقه و اجرت المثل اقدام کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت توافق با همسرتان در این خصوص منعی ندارد . طلاها اصولا در حکم هبه است
در صورت تمایل از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم به صورت تبرعی و رایگان به شما اعلام و راهنمائی لازم خدمتتان ارائه شود

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

خیر طلاها درواقع هدیه محسوب می گردند . اما درخصوص طلاق میتوانید با به اجرا گذاشتن مهریه و توقیف حسابهای بانکی و اموال و نیز مطالبه نفقه و الزام ایشان به تهیه مسکن و لوازم منزل ، جهت طلاق اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید دادخواست طلاق را اقامه نمایید ولی باید عسر و حرج را اثبات نمایید مهریه و نفقه هم اجرا بگذارید و از حق حبس استفاده کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام بله می توانی. طلاجات را به عنوان مهریه بپذیرید و مابقی مهریه هم دریافت کنید