مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وکالتنامه بلاعزل در محضر

سلام 15 سال پیش به دلایلی آپارتمانی را با وکالت بلاعزل تام الاختیار به فردی واگذار کردم تا اجاره دهد و درصورت لزوم بفروشد در این مدت تمام اجاره بها را پرداخت نموده اکنون قصد فسخ آن را دارم زیرا بیم آن دارم در صورت فوت وی ورثه مالک آن آپارتمان شوند دو سوال دارم آیا بدون داشتن مبایعه نامه امکان مالکیت ملک وجود دارد؟ برای فسخ آن در محضر چکار کنم و چه مدارک و مراحلی دارد؟ وکیل با حضور در محضر و فسخ آن رضایت کامل دارد

پاسخ ها :

بیتا اخوان مدرس

سرکار خانم بیتا اخوان مدرس :

سلام. از انجا که شما وکالت بلاعزل در فروش تقدیم نموده اید اگر وکالتنامه حاوی فروش به خود وکیل هم باشد، امکان مالکیت وکیل و ورثه وی منتفی نیست.برای باطل نمودن وکالتنامه به دفترخانه مراجعه کنید هم شما و هم وکیل بلاعزل و راهنمایی می کنند