مشاوره حقوقی رایگان - تعلیق حبس مواد مخدر

سلام وعرض ادب خدمت وکلای محترم
من در تاریخ 26.6.1402دستگیر شدم به جرم حمل و نگهداری 850 گرم تریاک برای من ابلاغیه آمد که برم دادگاه نرفتن هم در زمان دفاعیه هم در زمان بازجویی دوباره در حضور خود قاضی پرونده و بعد از مهلت ابلاغیه که تمام شد سه روز بعد رای غیابی دادند به من و دوسال دوماه حبس و مبلغ 9858000میلیون تومان جریمه نقدی بریدن برام ،راهنمایی میخوام که چطور میشه تعلیق گرفت یا تخفیف ،در ضمن پرونده اول هستش بدون سابقه قبلی ام

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مهلت قانونی واخواهی کنید و در جلسه دادگاه درخواست تخفیف و تعلیق اجرای مجازات بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در جلسه پاخپاهیدرخواست خود را بیانذکنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بدوا به رای غیابی درمهلت واخواهی دهید