مشاوره حقوقی رایگان - خسارت در اثر نوسان برق

با عنایت به این که مستاجر نوسان برق داشته لذا هزینه و سرویس کار برق اعزام که در حضور مستاجر بررسی و اعلام داشته نوسان مربوط به داخل اپارتمان نمی‌باشد و مربوط به اداره برق بوده لیکن توصیه ایمنی جهت استفاده از محافظ برق نموده

علی ایحال هزینه سوختن وسیله برقی به عهده کیست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید موضوع کارشناسی گردد تا مقصر مشخص گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مربوط به اداره برق باشد باید خسارت را اداره برق پرداخت کند.

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

در هر قبض پرداختی از سوی مشترکین، مبلغی هم به عنوان بیمه کسر می‌گردد، می‌توانید برای دریافت خسارت به اداره برق منطقه مراجعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید خسارت را اداره برق پرداخت کند.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

اگر تقصیر مستاجر محرز باشد برعهده ایشان است