مشاوره حقوقی رایگان - سرقت اکانت بازی

با سلام و خسته نباشید
من اکانتم 1401 15 دی دزدیده شد اکانتمو توی یک سایتی برای فروش گذاشته بودم که اومد گفت رمز جیمیل تغیر بده من برات پول میزنم ولی تغییر دادم و بلاک کردم خواستم بدونم هنوزم میشه کاری کرد شکایت میشه کرد؟ عکس چت ها هم دارم و شماره طرفو توی روبیکا

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

مستند به قانون جرایم رایانه‌ای از باب سرقت الکترونیکی می‌توانید شکوائیه‌ای در دادسرای جرایم رایانه‌ای ثبت نمائید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق پلیس فتا بابت سرقت رایانه ای موضوع را پیگیری کنید