مشاوره حقوقی رایگان - سواستفاده و کلاهبرداری از کارت بانکی امانتی و مسدود حساب توسط پلیس فتا

عرض ادب واحترام خدمت همه وکلا
بنده 35 سال دارم وتابحال هیچگونه سابقه ای ندارم یه شخصی رو که می‌شناختم یه روز به من گفت که کارت بانکی موبه همراه سیم کارتم بدم به شخصی که اون گفت من ضامن میشم آدم خوبیه یه چند روزه ثواب داره کارتت و بده دستش بهت برمیگردونه هر اتفاقی هم بیفته من جوابگوهستم
من قبول نکردم این پسر یک ماه تمام رو مغزمن کارکرد تا قبول کردم بهش دادم
بعد از 40 روز فهمیدم که ایشان به عنوان فروشنده لباس در تلگرام ازمردم پول می‌گرفته که مثلا فلان لباس یا تیشرتی که پسند کردن رو براشون یه هفته بعد ارسال کنه واریزی مردم به کارت من انجام شده
باتضمینی که به آنهاداده که مغازه داره و...
اون کسی که ضامنش هست گفت من شهادتی میتونم بدم برات
اما اون کلاه بردار جواب نمیده نمیدونم کجاست
بنده کسی رو نذارم پدرومادرفوت شده
بعد از 4 رفتم بانک گفت حسابت توسط پلیس فتا مازندران مسدود شده
بنده کرمانشاه زندکی میکنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
برای اولین قدم و چکارکنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
در دفتر خدمات قضایی شکوائیه
خیانت در امانت را مطرح نمایید
و ...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و احترام
از هر دفتر قضایی می توانید شکایت کنید.
تحت کلاهبرداری

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید به فتا مراجعه و ضمن بازگشت پول نسبت به اخذ رضایت شاکیان اقدام کنید