مشاوره حقوقی رایگان - سند نزدن فروشنده خودرو

باسلام. پرایدی رو از شوهر خانمی خریداری کردم و متن قرارداد هم به نام ایشان ثبت شده و قرارداد بین ما هم دست نویس عادی هستش. خودرو بنام شرکت لیزینگ هست و آماده ی انتقال به نام همسر ایشون هست و دفترخونه هم برای انتقال سند از طرف شرکت لیزینگ معلوم شده ولی ایشون 6ساله که امروز فردا میکنه برای انتقال سند بنام بنده چون اول باید خودرو بنام همسر ایشون بشه بعد ایشون سندش رو بنام من بزنه. خواستم بدونم من چکار باید بکنم؟ ممنونم

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام فروش خودروی لیزینگی با توجه به قرارداد اولیه میتونه باطل باشه اگر لیزینگ موافق فروش است دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت هرسه بدهید