مشاوره حقوقی رایگان - سفته

با عرض سلام و خسته نباشید جسارتا من برای کسی کار کردم حدود دوماه بعد از دو ماه گفت میخوایم قرارداد ببندیم باید سفته سی میلیون تومانی بیارید ما هم سفته دادیم بدون رسید و قرارداد الان دو ماه هست که قطع همکاری کردیم هر چه میگیم سفته رو بیار نمیاره امروز و فردا میکنه چیکار میتونم انجام بدم هیچ گونه طلب و حسابی هم نداریم لطفا کمکم کنید
قرار بوده از روز اول بیمه کنه بیمه هم نکرده گفت پولشو میدم برای این هم میتونم اقدام کنم

پاسخ ها :

پس گرفتن سفته سفته پس گرفتن سفته از کارفرما