مشاوره حقوقی رایگان - خرید منزل وکالتی

سلام وقت بخیر منزلی رو مرداد ماه امسال خریداری کرده ام داخل بنگاه قولنامه رسمی هولوگرام ثبت کردیم سند به نام نزدم چون قصد خرید و فروش منزل خریداری شده رو دارم وکالت گرفتم ازش....الان این فکر رو میکنم که اگر یک موقع خدای نکرده اگر شخصی که منزل رو ازش خریداری کردیم فوت کنه...وکالت باطل بشه...تکلیف منزلی که خریدم چی میشه؟میترسم از دست بدم منزل رو

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در این صورت با ارائه مبایعه نامه می توانید علیه وراث دا‌دخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید..

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
بله وکالت باطل شده و بی اثر می شود
اما راه دارد اما زمان بر است

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. با فوت ایشان وکالتنامه بلااثر میشود ولی میتوانید علیه وراث ایشان دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به استناد مبایعه نامه و وکالت فروش را بدهید ولی این امر زمان بر و پر دغدغه خواهد بود برای جلوگیری از هرگونه چالشی در آینده پیشنهاد میشود هم اکنون برای انتقال رسمی سند اقدام کنید تا بعداً افسوس نخورید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله باطل میشود ولی به استناد قرارداد مشخص میشود شماخریداری کردید آنوقت داخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام اگر مبایعه نامه ضم وکالتنامه باشد عقد واقع شده قابل اثبات خواهد بود. ولی در هر صورت مستلزم صرف وقت و هزینه خواهد بود توصیه میکنم تعیین تکلیف نهایی قرارداد رو انجام بدید.

تینا سهرابی

سرکار خانم تینا سهرابی :

درود...
بهتر است قبل از اینکه این اتفاق ناگوار برایتان پیش بیاید ،هر‌چه زودتر اقدام به تنظیم سند رسمی کنید
چون در صورت فوت فروشنده با اینکه مبایعه نامه و وکالت نامه دارید و میتوانید وراث را ملزم به تنظیم سند رسمی کنید ولی این پروسه برای شما طولانی خواهد بود .