مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک

سلام من خانه ای را قولنامه کردم و نصف پولش را دادم خانه به اسم فروشنده نیست فقط وکالت دارد از کسی که خریده می خواستم بدانم مشکلی نیست برای خرید این خانه بنگاهی گفته که من قطعی سند به اسم شما میزنم آیا میشه اطمینان کرد

پاسخ ها :

مهدی گلریز

جناب آقای مهدی گلریز:

با سلام مخاطب گرامی
متن وکالت تنظیمی مهم است که چه چیزی نوشته شده در آن ،
مضاف بر آنکه اعتماد نکنید به صحبت های بنگاهی بهتر است و نا مطمئن نشدید اقدام به خرید نکنید.

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

قطعا قول بنگاهی ضمانت اجرا ندارد.معامله با شخصی که وکالت دارد ایرادی ندارد اما قطعا جهت اطمینان بیشتر اگر بتوانید با صاحب ملک دیدار داشته باشید جهت اخذ اطمینان بهتر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام
سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شده است، در صورتی که نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید با من تماس بگیرید