مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک وکالتی

باسلام. بنده حدود 27 سال پیش یک ملک 200متری با سند قطعی دو تا سه دانگ را بصورت وکالت بلاعزل خریداری کردم و 5سال بعد یک طبقه بصورت غیر مجاز بروی آن ساختم که مشمول ماده 100 شهر داری شد الان که برای تنظیم سند قطعی اقدام میکنم تسویه حساب شهرداری می‌خواهد و مبلغ زیادی از من طلب می‌کنند میخواستم بپرسم که راهی نیست برای بخشش ماده 100 و اینکه اگر آن شخص که سند قطعی بنام اوست فوت کند فرزندانش می‌توانند مبنی بر ارث به این ملک ادعایی داشته باشند در ضمن بنده اقرارنامه از آن شخص دارم اما چون آن زمان پول ملک را کامل با او تسویه کردم مبایعه نامه تنظیم نکردیم و مبایعه نامه ندارم همچنین چون آن زمان ملک را با وام نوسازی کرده بود وام را هم من پرداخت کرده ام و فک رهن بانک هم دارم واز آن زمان ملک دراختیار بنده است و تمام انشعابات هم بنام خودم هست ممنون میشم اگه راهنماییم کنید که اگر آن شخص فوت کند فرزندانش می‌توانند ملک را از من پس بگیرند

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از لحاظ ماده 100 شما برای اعتراض زمان را از دست دادید و پذیرش اعتراض شما اثبات شرایط خاص را میخواهد در مورد سوال دوم ورثه نمیئوانند ادعایی داشته باشن

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با توجه به اقرارنامه نمی توانند اقدامی نمایند و الزام به تنظیم سند به طرفیت ورثه مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله ممکن است وراث فروشنده ادعا نمایند ولی شما هم میتوانید اثبات نمایید که ملک را
خریده اید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با وکالت‌نامه ای که دارید مبایعه نامه برای خود تنظیم کنید و به وکالت از فروشنده مبایعه نامه را امضاء کنید و اصالتا به عنوان خریدار امضاء کنید