مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به ملک به دلیل ساخت و ساز همسایه

با سلام و وقت بخیر
مشکل ما برای این هست که از زمان ورود همسایه به زمین مجاور خانه مان و ساخت و ساز و استفاده شان خانه ما دچار نم های شدید و همینطور نشست شده و پارسال مجبور به تعمیرات شدیم چند وقتی پیش لوله ی اب وسط کوچه بن بستمون افتاد و متوجه شدیم که همسایه داره زیر خانه ی مارا میکند و به پلیس زنگ زدیم و گفتن که باید شکایت کنیم ماهم شکایت کردیم و تامین دلیل شد و ایشونم خانه نبودن و توی دادگاه دوباره کارشناس فرستادن ولی همسایه مشکلات خونشون رو درست کردند و اونطور که باید نشون میداد مقصر شناخته نشد حالا که منتظرجواب کارشناسیم میخواستم ببینم توی دادگاه جلسه ی بعدی چه چیزهایی را مطرح کنیم چون هم ماشین و هم تراکتورشون همیشه جلوی در خونه ی ماست و میخواستم ببینم گزارش پلیس اونشب به دردمون میخوره یا خیر با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

گزارش پلیس حتما مورد توجه قاضی قرار خواهد گرفت و اما در مورد ماشین و تراکتور �ندازه‌ای که ایجاد مزاحمت نکنند می‌توانند در خیابان و یا کوچه پارک کنند

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
در این گونه موارد موضوع به کارشناسی ارجاع می گردد و در صورتی که کارشناس مسبب ورود خسارت را همسایه شما تعیین نماید نامبرده باید از عهده خسارت بر آید