مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به ملک به دلیل ساخت و ساز همسایه

با سلام.
به عرض میرساند با توجه به ساخت قدیمی بنا ما و همسایه دیوار به دیوار اینجانبان که در دو سه ماه اخیر اقدام به تخریب ملک خود نموده است علاوه بر این که هیچ اقدام مهار کننده گی جهت تخریب شدن ساختمان ما انجام ننموده است که این موضوع باعث ایجاد ترک های مختلف در قسمت های مختلف دیواره و سقف گردیده است. به تذکرات ما نیز توجه ندارد و کارشناس مربوط دادگستری نیز این مطلب را تایید و گزارش نموده است. آیا ما به توقف عملیات و گرفتن خسارت میتوانیم اقدام کنیم یا نه؟
اما مسئله عقب کشی ملک همسایه با توجه به این که از سه سمت شمال و جنوب و شرق طبق پیش پروانه صادر شده است و از طرف شهرداری دارای عقب روی می باشد و با توجه به این که این ملک یک مکان اداری عمومی غیر دولتی می باشد و طبق گفته خود ایشان نیاز به پایان کار ندارد و عقب روی ملک را انجام بعد از تخریب انجام نمی دهد. در یک قسمت نیز حتی قسمتی از کوچه را ضمیمه ملک خود نموده است.
حال من میتوانم به عنوان یک شهروند شاکی خصوص از ایشان باشم تا از حق و حقوق خود در انجام تعریض کوچه و شهرداری باشم یا هیچ قانونی برای دفاع در مقابل ایشان نیست. لطفا من را راهنمایی نمایید

پاسخ ها :

امید مهدی پور بابادی

جناب آقای امید مهدی پور بابادی :

با سلام.درخصوص قسمت اول سوال صرفا میتوانید مطالبه خسارات بکنید از محاکم حقوقی.امادر خصوص قسمت دوم از وظایف شهرداری است