مشاوره حقوقی رایگان - ارث و میراث

سلام من پدرم وقتی زنده بود از ترس اجرا گذاشتن مهریه مادرم تمام چیز هایی ک داشتو به نام زن بابام کرد وقتی فوت کرد همه یه اون ها رو بالا کشید آیا می‌توان با ثابت کردن اینکه پدرم مشکل اعصاب و روان و مشکلات روحی اون پرونده رو باز کرد؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا باید اثبات کنید پدرتان محجور بوده که به این آسانی ها نیست
بهتر است دادخواست اثبات حجر تان توسط یک وکیل تنظیم گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید حکم حجر ایشان در مراجع قضایی اثبات گردد
و شما باید دادخواست اثبات حجر را اقامه نمایید و باید مستندات و دلایل خود را ارائه نمایید

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام اگر ثابت کنید صوری انتقال داده و قصد واقعی نداشت بله ....ولی اثبات محجوریت وقتی حضور ندارند تقریبا محال است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه محجوریت در آن زمان اثبات شود آری