مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه ثنا

سلام. چند ماه پیش در سایت ... گول فردی رو خوردم که با پرداخت 3 میلیون وام پرداخت میکنه. بعد از اون متواری شد. منم شکایت کردم امروز برام ابلاغیه اومده 17 ام باید برم ساری خودم اصفهان هستم
دیلیلش رو نوشته رسیدگی
آیا حتما‌ باید برم ؟ فایده داره رفتنم ؟ آیا 3 تومانم برمیگرده ؟

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

بله حتما پیگیری کنید

هادي  مشهدي كاظمي

جناب آقای هادي مشهدي كاظمي :

سلام ، قطعا باید در تاریخ و ساعت مشخصه در شعبه مربوطه شهرستان ساری تشریف ببرید وگرنه به احتمال خیلی زیاد رای بر علیه شما صادر میشه، هر مدرکی از جمله رسید پرداخت بانکی یا کپی اس ام اس ها و یا شهادت شهود و یا... همراه خود ببرید و در جلسه رسیدگی ارائه کنید.
در صورت اثبات ادعای خود قطعا فایده داره و اگر کلاهبردار را پیدا کنید میتوانید پول خود را و حتی بیشتر از آن را دریافت کنید