مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی ملک شهرداری

سلام خانه قدیمی با متراژ 137 متر مورد عقب نشینی قرار گرفت کارشناس شهرداری خانه را متر کرد و گفت با عقب نشینی 95 متر زمین می ماند خانه تخریب شد و من از شهرداری خسارت خواستم گفتن چیزی نمی‌دهیم فقط خاکبرداری رایگان بوده به استانداری شکایت کردم و شهرداری در جواب استانداری خاکبرداری رایگان و پروانه مسکونی رایگان و متراژ 137 متر کل و الباقی زمین 95 متر را

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام
شما می توانید دادخواست مطالبه قیمت عادله روز مربوط به متراژ عقب نشینی را از شهرداری مطالبه نمایید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار محترمم موافقم