مشاوره حقوقی رایگان - سرقت سگ

برادرم سگم را برده بود دستشوي كنه كه يک دفع نگاه كرد غيبش زد وهمسايه بهم گفتن كه صداي سگ شنيديم پيش همسايه روبرويه كه رفتم براش وقسم خورد برام واعتراف كرد گفت كسي كه مياد خونم اون برده او شخصم اوردم باز قسم خورد الان نميدونم چكار كنم شناسنامه هم داره وخيلي بهش عادت كردم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارکی دارید می توانید شکایت کنید.
توجه داشته باشید که برخی مواقع به اینگونه دعاوی و شکایتها دادگاه توجه نمی کند.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شکایت سرقت علیه همان شخصی که به وی مظنون هستید انجام دهید و همسایه را هم شاهد قرار بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

شکایت از شخص مورد نظر کنید و شهود هم معرفی نمایید