مشاوره حقوقی رایگان - آزمون استخدامی آموزش و پرورش

سلام. بنده درسال 89 درازمون استخدامی اموزش پرورش پایه ابتدای در استان لرستان شرکت کردم وبا رتبه کتبی بالا وگزینش هم دادم ولی چون سفارشی نبودم منو انداختن جزء bخیره به قول خودشون 5 دهم کم داشتم دیگه دنبالشو نگرفتم ایا الان تو دیوان قابل پیگیری است. چون واقعا زندگی بدون درامد جهنمه با خانواده متشکرم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر حق شما پایمال شده است می‌توانید از طریق دیوان محترم عدالت اداری پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان‌ مربوطه موضوع را پیگیری کنید

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
در صورتیکه تظلمی به شما شده باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق دیوان عدالت اداری نوع را پیگیری کنید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام از سال 89 تا الان کجابودید؟ الان سنتان بالا رفته چگونه اقدام!

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از طریق همان ارگان مربوطه پیگیری کنید اگر پاسخ نگرفتید دیوان عدالت اداری طرح شکایت کنید