مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل به نرخ روز حساب میشود؟

یک باب مغازه هست که بنده سه دانگشو سند دارم ولی در دستم نیست متصرف از سال 91 در آن مشغول به کار است تا الان که سال 98 است. میخاستم بپرسم اگر اجرت المثل درخواست بدم به دادگاه اجرت المثل به نرخ روز حساب میشود؟ ضرر و زیان رو چگونه میتوانم درخواست کنم؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
ارجاع به کارشناسی میشه و هرسال را نسبت به تورم اون سال حساب میکنند نه اینکه کل اجاره را به سال جدید و آخر . به هرحال بسته به نظر کارشناس دارد

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

اول باید مالکیت خودتونو اثبات کنید بعدا اجرت امثل مطالبه نمایید که با توجه به نرخ مشابه هر سال محاسبه و تعیین میشود