مشاوره حقوقی رایگان - امکان تودیع پروانه کارآموزی قبل از شروع کارآموزی

با سلام و عرض ادب
احتراما اینجانب کارمند و کارشناس حقوقی شهرداری با بیست و سه سال سابقه میخواستم ببینم چنانچه در کانون وکلا شرکت و وموفق به قبولی شوم میتوانم برای اینکه تا زمان بازنشستگی بتوانم ادامه کار ( در شهرداری ) دهم پروانه کارآموزی را تودیع نمایم ؟ یا تا اتمام دوره کارآموزی امکان تودیع وجود ندارد ؟ ممنونم از بزرگواران .

پاسخ ها :

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

زمان کارآموزی تودیع پروانه نداریم فقط انصراف داریم. تودیع پروانه متعلق به زمان وکالت پایه یکی می‌باشد.

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. خیر امکان تودیع وجود ندارد و در دوران کارآموزی فقط میتوان انصراف داد.

هادی منافزاده

جناب آقای هادی منافزاده :

با سلام .در صورت قبولی شما فرصت دارین ظرف مدت یکسال از اعلام قبولی قطعی نسبت به ارائه مدارک و شرکت در دوره اقدام نمایید.با توجه به اینکه امکان اشتغال به وکالت با اشتغال در شهرداری میسر نیست و مشمول بند ز خواهد بود لذا قبل از اخذ پروانه کارآموزی و شروع دوره مربوطه می بایستس نامه قطع همکاریتونو به مرکز یا کانون ارائه بدین...