مشاوره حقوقی رایگان - نفقه نوه

سلام من پسرم فوت کرده عروسم درخواست نفقه کرده من کارگر هستم و حقوق ثابتی ندارم 54سامه نه خونه دارم نه ماشین نیتوندحکم جلب بگیره؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

باید نفقه ایشان برعهده ‌شما نیست
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام نفقه را نمی‌توان غیر از همسر از کس دیگری مطالبه کرد مگر نفقه ایام گذشته را آن هم طبق شرایطی خاص گرفتنی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر برای پرداخت نفقه باید تمکن مالی شما احراز و اثبات گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نفقه عروس و نوه برگردن پدرشوهر نیست مگر اینکه تعهدی مبنی بر این امر به انجام رسانیده باشید. علی ایحال در صورتی که حکم مالی را به اجرا در نیاورید جلب شما ممکن خواهد بود.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر مالی از پسرتان به شما نرسیده حقی نسبت به شما ندارد اما اگر پسرتان فرزند صغیر دارد نفقه او برعهده شماست اگر ندارید به کمیته امداد مراجعه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که برای نفقه خودش اقدام کرده باشد نمی تواند
اگر نفقه نوه تان است که باید بپردازید اما اگر تمکن مالی کافی ندارید از خودتان دفاع بعمل آورید
در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید تا لایحه دفاعیه شما به صورت رایگان تنظیم توسط اینجانب تنظیم گردد