مشاوره حقوقی رایگان - مشاجره و دعوا

باسلام خدمت شما. در دعواها پس از شکایت کردن چند روز طول میکشه که اولین دادگاه برگزار بشه.بنده شاکی شدم و الان حدود 2 ماهه که اصلا خبری از دادگاه نیست.با تشکر از شما

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
بستگی به شعبه مربوطه دارد ولی اصولا دو الی سه ماه زمان می برد

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

به دادگاه مراجعه بکنید طرف یک هفته باید جلسه رسیدگی تون تعیین می‌شد.

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. زمان مشخصی ندارد ولی بطور حضوری پیگیری نمایید تا تسریع شود.

هادی منافزاده

جناب آقای هادی منافزاده :

با سلام....بستگی به حجم کاری شعبه ایی هست که پرونده تون بهش ارجاع شده