مشاوره حقوقی رایگان - جداسازی یارانه

سلام وقت بخیر. من 3ساله که ازدواج کردم و یارانم و جدا نکردم و با پدرم میگیرم الان میخوام یارانمو جدا کنم و با همسرم بگیرم اما دهک همسرم 10 هستش و یارانه نمیگیره من میتونم یارانمو جداکنم و خودم بگیرم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پلیس 10 موضوع را پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تا جایی که مطلع هستم می توانید اما چون سرپرست به حساب نمی آیید نهایتا قطع می شود
از طریق سازمان هدفمند سازی یارانه ها پیگیری کنید

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

دهک همسرتون ربطی به شما نداره و دهک سرپرست ملاک هست می‌توانید هم خودتون و همسرتون یارانه بگیرید.

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. امکانپذیر است که یارانه خود را جدا کنید و خودتان حساب معرفی کنید