مشاوره حقوقی رایگان - جداسازی یارانه از خانواده

با سلام
من مجرد هستم و به خاطر عدم سازش مراحلی را که برای جدا سازی یارانه باید انجام می شد را انجام دادم اما باز هم یارانه ام به حساب سرپرست خانوار واریز می شود خواستم ببینم ایا میشود کاری انجام داد که جدا شود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به فرمانداری شهرستان مربوطه رجوع کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تحت شرایط خاص امکان جداسازی هست از پلیس بعلاوه ده پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر تا جدا نشدید کماکان به حساب سرپرست واریز می شود، بجاش دادخواست نفقه بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها مراجعه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره دارایی پیگیری نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

باسلام خواسته شما کاملا منطقی و قابل انجام ایت. بهتر است ضمن نگارش درخواستی در این زمینه به فر مانداری شهرستان خود یا سازمان هدفمندی یارانه ها مراجعه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق فرمانداری و یا پلیس 10 اقدام نمایید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

پیگیری نمایید از طریق فرمانداری

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام ازطریق فرمانداری ومراجعه به پلیس 10قابل پیگیری است