مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد تصادف

سلام و خست نباشید ... من با مزدا 3new تصادف کردم و مقصر شدم مدل ماشین مزدا سال 1389 هستش ،می خواستم بدونم که آیا میتونه ادعای افت قیمت داشته باشه؟
آیا اینکه ماشین دارای رنگ باشه و یا بدون رنگ باشه تاثیری در افت قیمت خواهد داشت؟ ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام خیر افت قیمت لحاظ نمیشه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
افت قیمت را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید
با توجه‌ به‌ مدل خیر مگر تحت شرایطی خاص

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. افت قیمت با نظر کارشناس تعیین میشود که شما میتوانید به آن اعتراض کنید. عرفاً افت قیمت به خودروهای زیر 5 سال از تاریخ تولید تعلق میگیرد و مشخصات ظاهری خودرو مانند بی رنگ بودن در آن موثر است.