مشاوره حقوقی رایگان - زنا، رابطه نامشروع

با سلام ببخشید یه سوال داشتم، مایع منی ریخته شده (فرقی نداره خشک شده باشه یا نشده باشه ) توی دستمال کاغذی، ( به شکلی که دستمال کاغذی که توی اون منی ریخته شده، توی پلاستیک باشه و در پلاستیک گره خورده باشه) و مایع منی ریخته شده روی پتو یا موکت یا فرش (فرقی نداره خشک شده باشه یا نشده باشه) هر کدام بعد از چند روز یا چند ماه یا چند سال، از طریق آزمایش مشخص میشه که صاحبش چه شخصی بوده؟ و این که آیا فقط از طریق مایع منی، میتوان جرم رابطه نامشروع ، یا جرم زنا را اثبات کرد؟ و اگر میشود، کدام جرم را میتوان اثبات کرد؟ و این که تا چند روز یا چند ماه یا چند سال ، از طریق پزشک قانونی و معاینات میتوان تشخیص داد که دو شخص با همدیگه رابطه داشته اند؟ و بعد از تشخیص، آیا میتوان هویت آن دو شخصی که با همدیگه رابطه داشته اند را مشخص کرد ؟ (اگه جواب آره هست بعد از چند روز یا چند ماه یا چند سال؟) لطفا پاسخ کامل بدین، ممنون میشم.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام صرف ریختن منی دلیل بر وقوع زنا نیست لیکن در صورت اثبات و سایر قراین رابطه نامشروع دون زنا احتمال محکومیت وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مایع منی باشد و مرد دخول انکار کند در این صورت صرفا دادگاه می تواند به رابطه نامشروع محکوم کند.
در خصوص آزمایش از طریق متخصص مربوطه موضوع را پیگیری کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر خانوم دستمال را به پزشکی قانونی ببرد تا دوسال